Sok csodás tapasztalással vár a Tested Meséje 2017-ben is!

 
A tapsztalások, s élmények megélésnek egyik kulcsa, hogy ...esetenként merj kilépni a megszokott biztosból!  ...onnan, ahol már minden bizonnyal nagyon otthonosan mozogsz! Az ismeretlen, az eddig nem látott új, pedig valami egészen nagyszerű dolgot tartogat! Ezen új tapasztalásokhoz várlak egyéni, és páros gyakorlatokkal, tánccal, mozgással, mélységekkel, és derűvel!
A gyakorlatok során elindulhat egy mese, mely csak rólad fog szólni!...belehallgatsz ebbe a gyönyörű mesébe?
Ez a mese Te meséd lesz, a Tested Meséje!

 

Tested meséje

A program tervezete:

(ám igazából a program során fog készre kovácsolódni ...a szokott módon): 

Évzáró... 

 •  
 • - A tudatos figyelem gyakorlása;
 • - A Jelenban való Lét gyakorlása;
 • - Táncmeditációk;
 • - Páros és egyéni gyakorlatok;          
 • - Önfejlesztés;                          
 • - Beszélgetések; 
 • A programot átszövi néhány, a mesés keletről érkező ősi tan, mely hitem szerint teljesebbé, minőségibbé varázsolhatja a hétköznapokat ...is!
  •  
  •  
 • Nagy szeretettel várlak!

Gábor

 

Az estére 12 “Mesélőnek” tudok helyet biztosítani, ezért előzetes regisztráció szükséges.

A jelentkezéshez szükséges a neved, és a telefonszámod.

A jelentkezést bármikor le tudod mondani.

 

A program kezdetének fontos része a megérkezés, a mögöttünk álló időszak terheinek "ajtón" kívül hagyása. Ehhez különféle gyakorlatok adnak segítséget. A tánc, a mozgás, a beszélgetések mellett helye van a különféle játékoknak, s a mély tapasztalásoknak egyaránt.

Fontos szabály! ...ha valamilyen gyakorlatot, valamiért nem szeretnéd ...akkor ne csináld, de megnézheted magadban, hogy miért hárítottad ennyire! Nem kell másoknak megfelelned, az este egyik lényege, hogy a saját ütemedben tudj magadon dolgozni!

Arra törekszem, hogy az általam mutatott irány segítségével rátalálj a saját ösvényedre, mely minden szinten segíti az utadat a Saját Személyes Történetedben!

 

Öltözék:

 

Amiben komfortosan érzed magad. A program előtt van lehetőség az átöltözésre!

 

Egyéb:

 

Hozhatsz gyümölcsöt, vagy valami egészséges apróságot, egy közös beszélgetős eszegetéshez.

Fontos, hogy szívből hozd!

 

Részvételi díj:

 

Becsületkasszás program.

(Kérlek a lehetőséged függvényében támogasd ezt a programot ...hogy lehessen következő alkalom is!)

 

Regisztráció:

 

 

Elérhetőségem:

bg.bagigabor@gmail.com

 

 

Regisztrációhoz szükséges:

 

 • Név;
 • Telefonszám.

 

 

 

Tested meséje: 

 

Programban megjelenik a tánc, a mozgás, az elcsendesülés…

Az esték során, sok esetben mély lelki folyamatok indulnak el az egyéni, illetve a páros gyakorlatok hozadékaként. A gyakorlatokban megjelenik a sok éves masszőri múltam, a Hellinger Intézet növendékeként szerzett család és rendszerállítói tapasztalásaim, az 5Ritmus mozgásmeditációhoz köthető vonzódásom, felfedezhető a mesés kelet néhány tanítása, figyelmet fordítunk az érzékelés fejlesztésére, a tudatosságra, a jelenLétre, a kommunikációra...  

 

Maximális létszám ~12 fő.

Testünk meséje: 

 

Kifejezetten pároknak szóló program, mely a Tested meséje alapjaira épül.

A programban hangsúlyosabban jelennek meg a különféle masszázsokhoz köthető elemek, mint a Tested meséjében, ám a kapcsolódás a kelet mesés világához itt sem maradhat el, mely a hitem szerint az egyik kulcsa annak, hogy a párunkkal való kapcsolódásunk minnősége is fejlődésnek induljon!! A gyógyító és kényeztető technikák gyakorlása közben nagy figyelmet fordítunk a tudatos légzésre, és az élmények megosztására is, hiszen a jó, és tartalmas kommunikáció, egy alappillére kell, hogy legyen egy párkapcsoaltnak! A kommunikáció egy fontos része, hogy el tudd mondani, hogy mi van benned,  mit érzel, hogy tudsz úgy NEM-et mondani, hogy a párodnak a mosolygóssága mit sem csorbul...